JG Sanitair & Centrale Verwarming is een door Cerga erkende verwarmingsspecialist voor echt elk merk

Sanitair

Contact

Lekker warm én energiezuinig dankzij Cerga-expert JG Sanitair & Centrale Verwarming

JG Sanitair & Centrale verwarming in Ieper (West-Vlaanderen) is een betrouwbaar adres voor installatie, onderhoud en reiniging van alles wat met verwarming en comfort in huis te maken heeft. Wij lopen elke keer weer warm om jou de beste maatoplossing te bieden. Als professionele gasinstallateur voldoen we aan het Cerga-kwaliteitslabel, zodat je gegarandeerd een correcte en veilige service krijgt.

Warm, zuinig én veilig!

Thuis moet het lekker warm zijn, zonder dat je het geld uit het raam smijt. JG Sanitair & Centrale Verwarming biedt de meest energiebesparende en milieuvriendelijke oplossingen voor optimaal comfort, maar met lage stookkosten. Wij plaatsen elk verwarmingstoestel zeer vakkundig, zodat een veilige werking van je cv-ketel verzekerd is. We zijn niet voor niets erkend door Cerga als installateur. We gebruiken alleen kwaliteitsmateriaal van elk merk naar keuze.

Totaalservice in verwarming

Ook voor alle onderhoud, herstellingen, vervangingen en keuringen van je verwarmingsinstallatie kun je bij J G Sanitair & Centrale verwarming terecht. Onze verwarmingsservice is alomvattend:

  • plaatsing en vervanging van je centrale verwarming
  • herstellingen aan ketels en verwarmingssystemen
  • onderhoud en keuring van leidingen, ketels en gastoestellen – met wettelijk keuringsattest (ook voor afgekeurde installaties)
  • vervanging van bestaande thermostaat door bv. draadloze met bediening via mobiele telefoon
  • reiniging van branders en ketels met officieel attest
  • voor kleine en grote nieuwbouw- en verbouwingsprojecten
  • door Cerga erkend installateur en keurder

J G Sanitair & Centrale verwarming

brengt elk seizoen op temperatuur zonder dat je energierekening oververhit raakt. Vraag meteen een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte